lauantai 31. maaliskuuta 2012

Meidän automme

Digiskräppileiskan näet oikeassa koossaan täältä! Saabismi on sairaus.;) Ysisatasessa ei ole mitään turhia hienouksia, vain sähköiset ikkunat ja ABS. Sillä vielä kulkee huonompiakin teitä ja kuljettaa kuormia, vaikkei ole meidän aiemman ysisatasemme veroinen. Aiemman mittarissa oli n. 300 000 km, kun Jussi kyllästyi tekemään peltien ruostekorjauksia. Sitä ennen saatiin mm. kuljetettua opiskelijayksiön mittainen muuttokuorma.

Monena keväänä olen saanut korvatulehduksen ajettuani ikkunat auki, radiossa pauhaten KLF:n eurohumppa. Ristin entisen automme teinimobiiliksi. Mahtaako nykyisestä koskaan tulla teinimobiili 2:sta, kun KLF:ääkään ei enää ole? Saatuani kokeilla kunnon subwooferilla varustettua Fordia, subbari ja vaikka CD-soitin olisi kiva lisä, mutten ole valmis tinkimään tavarankuljetuskapasiteetista.

Tämä digiskräppileiskani osallistuu Arkkikaupan haasteeseen "menopelit".

Kiitokset digiskräppimateriaaleista: Shabby Princess, Free Digital Scrapbooking, Deviant Scrap, tempus fugit, ScrapEm's digi plot, Raspberry Road Designs

10 kommenttia:

 1. Kiva kuva, syksyisine lehtineen!! Autoista en ymmärrä yhtikäs mitään, mutta tästä digiskräppäyksestä tykkään kovasti :)Kiitos osallistuimisesta, onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Mahtava skräppäys. Lehdet ihan piste iin päälle !

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Ritu!:D Oli ihan pakko napata kuva autosta, kun se oli noin syyskoristeltu viereisen vaahteran toimesta.;)

  VastaaPoista
 4. Hieno skräppileiska! Kiva kuva syksynlehtineen ja värit käyvät hyvin yhteen:)

  VastaaPoista
 5. Upea skräppileiska todellakin ja tutunmerkkinen ajopeli :)

  VastaaPoista
 6. On ainakin ajopelin merkki ihan kohillaan! Meillä oli aikoinaan 9000 aero.. meni lunastukseen, kun tuli pappa kolmion takaa keulaan. Se tuntui silloin, kuin olisi perheenjäsenen menettänyt. Vaan kyllä huvitti, kun saabclubin puheenjohtajalta tuli osanotot :D
  Nyt uutena perheenjäsenenä 9-5

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentista, Satu!:) LOL tuolle saabclubin osanotolle.;) Pari vuotta sitten olimme joulun välipäivinä harrastamassa maaseutumatkailua. Aamiaismajoituspaikan isäntä ei ollut vielä ehtinyt aurata pihatietä, kun ajoimme talon kohdalle. Hän sitten huikkasi, että "kyllä siitä Saabilla pääsee". Niin pääsikin.=) Ja tätä kun kertoo vanhan polven saabisteille, niin voi nähdä kuinka suorastaan hyrisevät tyytyväisyyttään.;)

  VastaaPoista