sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

ATC Sunnuntai

Lainaus on tarinani miespäähenkilöltä.;) Skanneri ei ollut yhteistyökykyinen tämän kortin kanssa, ja mielenkiintoista kyllä, en ole viime aikoina jaksanut välittää kuvanlaadusta kirjoitettuja moitteita enempää. Ehkä on ollut muuta ajattelemista liikaa?

En ole varma tuleeko tämä kuulumaan Andrén viisauksiin toisessa versiossa, jota olen viime päivinä työstänyt luonnostelun merkeissä. Aika paljon menee uusiksi, mutta juonen perusrakenne pysyy samana. Henkilöihin on tullut pientä syventämistä, olen ottanut vahvemmin esille puolia, joita heillä on aina ollut, muttei yhtä näkyvästi. Tai katsotaan nyt, millaiselta tarina tulee näyttämään kirjoitettuna. Toistaiseksi suunta on ollut kepeämmästä brutaalimpaan, minkä ehkä on mahdollistanut se, että olen saanut henkilöistä kunnollisen visuaalisen otteen.

EDIT: Runoilija löytää muusan - hauska nettisarjakuva aikuisille (tämä on aika kiltti, mutta muut sisältävät hyvinkin roiseja juttuja). Naureskelen tuolle sekä omien kirjoitusponnistelujeni että Andrén vuoksi.;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti