maanantai 5. maaliskuuta 2012

ATC Fiction

It's all about the vintage -haasteessa aiheena oli kirja. Tähän haasteeseen osallistumatta jättäminen olisi tuntunut oudolta.;) Sikäli kuin olisi saanut käyttää vain kirjan sivuja tms. olen ehkä tehnyt jo liiankin monta aiheeseen sopivaa korttia, että olisin keksinyt aiemmin, mitä tähän haastekorttiin pitäisi tulla.

Taustan kirjansivu on muistaakseni vuoden 1947 painoksesta, kirjasta Jonathan Davis: Madridin enkelit, jonka löysin lähes täysin hajonneena kierrätyskeskuksen ilmaiskorista. Kuntonsa vuoksi sen raaski helposti käyttää askartelumateriaalina. Päälle töpöttelin keittiösienenkappaleella Distress Inkin walnut stain -sävyä.

Lainauksen olen kirjoittanut kuitukärkikynällä tavalliselle vesiväripaperille. Sen jälkeen olen uittanut sitä aamukahvin jämissä, vaikkei skanneri täysin toistakaan kaikkia sävyjä. Kuitukärkikynä kestää kahvia. Leimasinmuste (sekä Distress Ink että VersaCraft) kestää kahvia. Printterimuste kestää kahvia. Kirjoitusmuste ei kestä, vaan liukenee, mutta käsistä sitä ei tunnu saavan pois millään!;p

6 kommenttia: