torstai 16. helmikuuta 2012

Nettisivujemme uusi ulkoasu

Tästä linkistä pääsee näkemään varsinaiset nettisivumme. En periaatteessa pidä lainkaan "under construction" -jutuista sivuilla, mutta viimeiset päivitykset olin tehnyt neljä vuotta sitten... Internet-ajassa se on pieni ikuisuus. Etenkin linkkien puolella oli aivan liian paljon vanhentunutta tavaraa, varsinkin nyt, kun olen siivonnut sivutilan. Sinne oli jäänyt itse asiassa varmaan lähes koko sivuntekotaipaleeni varrelta tiedostoja, joilla ei ole ollut virkaa enää hyvin pitkään aikaan. Kaikki on kuitenkin arkistoituna tietokoneelle, joten on turha pitää vanhaa materiaalia netissä viemässä tilaa ja sekoittamassa FTP-ohjelman siirtonäkymää.

Nykyään pitää olla blogi, aiemmin omia nettisivuja tehtailtiin kukin kykynsä mukaan. Itse haluan edelleen ylläpitää omaa sivustoa vaikka pelkästään harjoituksen vuoksi. Siellä voi kokeilla mielensä mukaan erilaisia ratkaisuja. Tosin nykyään olen rajoittanut toimintaani netissä sen verran, ettei uusia harjoitelmia synny entiseen tahtiin.;) Vuonna 1997 aloitin tallentamalla Word-tiedostoja html-muotoon, koska en muutakaan osannut ja koodaaminen tuntui niin käsittämättömältä, että päätä rupesi särkemään. Siitä se sitten lähti, yrityksen ja erehdyksen kautta, yhtään kurssia en ole sivunteosta käynyt (kuvankäsittelystä kylläkin olen).

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Olin kyllä edelliseen ulkoasuun sinänsä tyytyväinen, mutta layerit asettuivat eri tavoin eri kokoisilla näytöillä. Koin helpommaksi palata taulukkopohjaiseen suunnitelmaan, jonka sovitin toivon mukaan myös istumaan tämän blogin yhteyteen. Näin siitä huolimatta, että tein pohjatyön jo aikaa ennen muuttoamme tähän uuteen asuntoon, mutta blogi on syntynyt vasta muuton jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti