maanantai 29. elokuuta 2011

ATC "Vähemmällä enemmän" ja onnittelukortti


Vähemmällä enemmän -kortin inspiraatio syntyi Hidasta Elämää -sivustolla julkaistusta tarinasta kalastajasta ja liikemiehestä. Tekstinä lukee: "Mikset sitten jää pyytämään lisää kalaa?" "Minulla on jo riittävästi perheeni elatukseen ja ystävillekin."

Vähemmällä enemmän on tehty Pajan Artin lehtimainoshaasteen B-kohtaa varten. Käytin siinä parkettimainoksen (Kodin Kuvalehdessä) kuvaa, vesivärilaveerattua kirjansivua ja kulmatarroja.


Tämän onnittelukortin tein iäkkäälle naispuoliselle sukulaiselle. Samalla se on osallistumiseni Pajan Artin lehtimainoshaasteen A-kohtaan. Käytin kortissa vitamiinimainoksen (Kodin Kuvalehdessä) kuvaa, kirjansivuja, vanhoja nappeja, samaa muikulta saatua paperia kuin vintage-haasteen kortissani, ja Piikulta vaihdon yhteydessä saatua kakkupaperia (jota muuten käytin myös P*skarteluhaasteen kortissa, vaikka unohdin mainita).

7 kommenttia:

 1. Kauniit mainoskuvat olet valinnut ja hienosti niitä jatkojalostanut.Kummassakin on kolmiulotteinen vaikutelma ja ihanat värit.
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavat kortit, ei uskois mainoksiksi

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista, Arja L ja kotilaiska!:D

  VastaaPoista
 4. piti viel tulla kommentoimaan sun kommenttias kiloklubista, mulle se on vaan apuväline painonpudotukseen, harvemmin käyn edes lukemassa foorumia saati että kommentoisin tai pitäisin siel jonkinlaist päiväkirjaa. oikeestaan vaan merkkailen päivän syömisiä ja painon kerran viikos joskus kehittelen jostain lempiruoastani kevyemmän version sen avulla ja väliin on pitkiäkin taukoja etten käy edes klubin sivuilla. mulla tahtoo mennä vapaa aika korttiaskartelussa

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Raija!:)

  kotilaiska: vastailen blogiisi.;)

  VastaaPoista