torstai 1. syyskuuta 2011

Neulatyyny kahvikupissa


Kaikki meillä on myöhässä viime talven sairasteluiden takia. Mutta vähitellen uuden asunnon sisustus etenee ja siinä samalla harrastusvälineiden sijoittelu. Askartelutarpeeni ovat jo saaneet omat paikkansa työhuoneen kaapista. Mummoltani peritty ompelukone sen sijaan vielä odottaa vapaan pöytätilan raivausta. Projekteja olisi vaikka kuinka: tyynynpäällisiä, laukku, alushame, yöpaita. Ja mitähän vielä?;)

Nyt on kuitenkin jo hyvä uusi neulatyyny käytössä.:D Kaunis kuppi on Jussin vanhempien peruja. Huovutin äitini käytöstä poistetut polvenlämmittimet pesukoneessa ja leikkasin kupin korkeuden mukaan sopivaksi "nauhaksi". Rullasin villanauhan tiukalle kerälle ja tungin kuppiin.

Aiheen vierestä mainittakoon, että koulussa suoritin käsityön teknisen tunneilla, siihen aikaan kun vielä jaoteltiin lapsia jompaan kumpaan. Vuosien varrella on silti tullut treenattua koneompelua jonkin verran. Kaavoista en ymmärrä edelleenkään mitään saamastani opetuksesta huolimatta, joten kaikki on aina "jotenkin sinne päin". Toisaalta lähinnä väsäilen helppoja töitä suoralla ompeleella, kuten laukkuja, pussukoita, jonkun tyynyliinan ja yhdet verhotkin olen tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti