perjantai 26. elokuuta 2011

ATC Yay, Happy Birthday, me 35 y/o


P*skarteluhaasteen korttini kertoo tällä kertaa ikäkriisistä. Täytin hiljattain 35, mutten ole saavuttanut elämässä sitä mitä olin ajatellut. Toisaalta minulla on paljon muuta hyvää. Pystyisikö sitä olemaan tyytyväinen tähän ja siihen mitä olen tällaisena? Täytyy toivoa, ettei tule mitään pahempia terveysongelmia.

Kortissa teen samalla pilaa omista syvistä mietteistäni.;) 42 viittaa paitsi ikään, myös ja etenkin Linnunradan käsikirjaan liftareille, jossa elämän tarkoitukseksi selvisi 42. Harva kuolee kammottavalla tavalla muuten kuin kauhuelokuvissa tai erikoisemmissa olosuhteissa. Miksi ylipäätään pitäisi kriisiytyä iästä? Ehkä tämä on jokin myöhäisen teiniangstin (toivottavasti) viimeinen puserrus.

11 kommenttia:

 1. Nätti kokonaisuus ja kiva lukea myös tarina sen takaa. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, kivan erilainen kortti. Hyvä lause.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Hattara ja Maarit!:D Tuntuu jotenkin helpottavalta väkertää pienimuotoista taidetta mieltä painavista asioista. Itsensä ilmaisemisen vapauttava tunne.;)

  VastaaPoista
 4. Muistan aina tuon, kun ekaa kertaa luin Linnunradan käsikirjaa liftareille ja jännityksellä odotin elämän tarkoituksen selviämistä...42 tuntui ensin huonolta vitsiltä, mutta onko tässä elämässä sittenkään ihan pakko kaikki ottaakaan niin hirveän vakavasti? Kriisiytyä iästään ei ainakaan kannata. Uusi päivä on aina uusi todellinen, tuore mahdollisuus unelmien toteutumiselle, iästä riippumatta! Tyylikäs ATC.

  VastaaPoista
 5. Pisti naurattamaan tuo kortin teksti :) ihanaa ristiriitaa romanttisissa pitseissä ja sanomassa

  VastaaPoista
 6. Todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä ja henkilökohtainenkin ajatus, upea kortti!
  Carpe diem;-))m

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, Erja, Paula ja Mervi!:D Jos vielä tämän taideterapian jälkeen oli ahdistusta jäljellä, viikonlopun vietto veljeni pienen lapsen kanssa asetti taas asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen.;)

  VastaaPoista
 8. Onnea!! Jälkikäteen. Miulla seuraavana esissä toi 42, joten päätin käyttää koko sen vuoden elämän tarkoituksen pohtimiseen, etsimiseen ja toteuttamiseen. Katotaan sitten miten kalan käy :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, Muikku!:) Hyvin ajateltu projekti tosiaan, käyttää koko 42. vuosi elämän tarkoituksen etsintään.;) Mulla siihen on vielä matkaa (juurihan tässä vasta toivun teini-iästä), Jussilla enää pari vuotta.

  VastaaPoista