torstai 25. elokuuta 2011

Get Inspired! - Exit


Klikkaa kuvaa! Siten näet sen oikeassa koossaan. Bloggerilla ei tietyn levyisiä saa näkymään kokonaisina, mutten haluaisi pienentää tätä enempää.

Get Inspired! -haasteessa oli tällä kertaa aiheena valokuva ja uloskäynnit. En tiedä täyttääkö tämä kuva aivan tarkalleen tehtävänannon, mutta skräppäämiseen innostavia kuvia haettaessa tämä on minulle juuri sellainen. Kuvassa on 1950-luvulla rakennetun liiterin ja ulkohuussin ovet. Maalikin on alkuperäinen. Lapsena pihapiiri tuntui aina jotenkin mystiseltä, kiehtovalta. Kaivossa asui näkki ja saunassa saunatonttu. Nykyään kaivo on ummessa ja sauna purettu. Tämä on vain jäljellä - ensimmäinen ulkohuussikokemukseni ja edelleen käytössä oleva puuliiteri.

2 kommenttia:

  1. Vastaavalaisessa minäkin olen joutunut/päässyt asioimaan aikoinaan...
    Viehättävä kohde ja kuva.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, Seija!:D Lapsena ulkohuussissakin oli taikaa, koska se oli niin erilaista kuin tavallinen vesivessa kotona kaupungissa.;p Puhumattakaan hämyisästä saunasta, johon vesi kannettiin kaivosta ja lämmitettiin padassa. En koskaan ymmärtänyt, miksi aikuisten mielestä piti tehdä uudistuksia. Hah.

    VastaaPoista