torstai 11. elokuuta 2011

Kirjallisia kirjanmerkkejä


Skräppisivun näet oikeassa koossaan täältä. Hain kirjaston kierrätyspisteestä pari vanhaa ja huonokuntoisempaa kirjaa, koska en hyväkuntoisia raaskisi repiä.;) Sisällölläkin on väliä - hyvää kirjaa en halua tuhota, vaikkei kunnossa olisi kehumista. Sen sijaan nämä B-luokan jännärit ja romanssit kelpaavat askarteluun varsin hyvin. Keksin kokeilla taitella sivusta kirjanmerkkejä ja siten nämä neljä syntyivät. Linnunkuvalliset lahjoitin ystävälle, yhden Jussille ja yhden pidän itse.

Haastan blogin lukijat tekemään kirja-aiheisia kirjanmerkkejä! Laittakaa linkit kommentteina tähän alle, odotan kovasti näkeväni muiden tulkintoja aiheesta.=) Haasteella ei ole palkintoa eikä määräpäivää.

Kiitokset skräppimateriaaleista: Junosplace, Magickal Scraps (osoite vanhentunut?) ja Raspberry Road Designs

Ps. *Kaikki muu* kuvassa paitsi kirjanmerkit on peräisin edellä mainittujen saittien ilmaismateriaaleista. Kirjanmerkit kuvasin alkujaan puulaatikon päällä, mutta vaikka tausta oli nätti, se vaikutti olevan skräppisivussa liikaa.;)

2 kommenttia:

  1. Pitääpä pitää tämä haaste mielessä! Täytyy sanoa, ettei ole kyllä ennemmin tullut mieleenkään hakea kirjaston poistopisteestä askarteluun kirjoja, kiitos hyvästä vinkistä!

    VastaaPoista
  2. En muista mistä tuon kirjajutun alkujaan keksin.;) Mahtoiko olla muilta korttiaskartelijoilta vai lainaa sisustuslehdistä, kun kirjansivuilla on myös päällystetty huonekaluja (lakkaa päälle) ja käytetty tapettina.

    Kierrätyskeskuksen ilmaiskirjoista hain ensimmäisen askartelumateriaalini, joka on niin heikossa kunnossa, ettei siitä juuri muuhun olisi. Mutta sivut on jo valmiiksi kauniisti kellastuneet.:) Lisää väriä sai läträämällä ylijäämäkahvit sivuihin, teen pitäisi toimia samalla tapaa. Kokeilin myös laveerata niitä vesiväreillä ja olen ko. papereita käyttänyt joissain korteissa.

    VastaaPoista