perjantai 6. toukokuuta 2011

ATC Quote Faves 3/6


Lokakuussa 2009 tein tosi monta korttia, joista osa valmistui Tukholman risteilyllä. Hytissä voi tehdä muutakin kuin... no jotain. Quote Faves on kuusiosainen sarja, johon poimin itseäni koskettavimmat lainaukset ja kirjoitin ne musteella. Osan sarjasta olen jo vaihtanut, kolme on vielä jäljellä. Tämä on varmaankin sarjan osuvin mietelause ja sen lisäksi tykkään kortin sommittelusta.

Haluaisin aikanaan kuolla siten, etten joutuisi katumaan tekemisiäni tai tekemättä jättämisiäni. Tyhmyyksiä on jo tullut tehtyä paljon, mutta niistä on tärkeintä ottaa opikseen ja päästä yli. Elämä on elämistä varten.;) Toivottavasti vartun viisaaksi ja paljon nähneeksi vanhukseksi. Kaikkea tuota tämä sitaatti pitää sisällään minun mielessäni.

3 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä hieno mietelause ja samaa toivoisin itsekin. Ottaa oppia virheistään ja päästä niistä yli, on niin vaikeaa, minulle siis. Toivon syvästi, että kohdallasi toiveesi toteutuu :)

    Ja mitä blogiini kommentoit, niin tervetuloa tilaamaan, annan postikuluista jotain alennusta, koska sama ikuisuusongelma itselläni..raha. huoh. Sitä ei tunnu koskaan olevan riittävästi vaikka kuinka pienellä koittaisi elää :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista.:) Ja kiitos tarjouksesta samoin!:) Täytyy vilkuilla noita kauppoja.

    VastaaPoista