lauantai 21. toukokuuta 2011

ATC Hunajatassu


Käkikortti Sound of the Forest olisi mennyt kahteen kertaan. Toiselle kysyjälle tein karhukortin King of the Forest. Kun sekin olisi mennyt kahdesti, tein vielä tämän Hunajatassun. Eläinpostimerkit loppuivat, joten käytin omaa valokuvaani. Karhun kuvasin 2009 Skansenilla.

Koko tämä "tilausten" tulva on tuntunut hieman väsyttävältä. Vaikken ole sinänsä tehnyt kuin kaksi "ylimääräistä" korttia. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että työskentely rupeaa muuttumaan sitä epämiellyttävämmäksi mitä enemmän samantyyppisiä kortteja tekee. Tämä ei koske korttisarjoja, koska niissä on aina takana jokin idea, jonka vuoksi sarja on yhtenäinen. Sen sijaan näissä muuten vain samanlaisissa alkaa olla tehtailun/pakkopullan makua näin tekijän kannalta. Alan oppia omasta kortinteostani, että idea ja henkilökohtaisuus on tärkeää. Niin kauan kuin minulla on jokin suhde tekeillä olevaan ATC:en, sen työstäminen on hauskaa ja rentouttavaa.

Toivottavasti saan pidettyä mielessä tämän tunteen, etten enää jatkossa sorru ehdottamaan vaihtoja korteista, joille minulla ei ole tarjota valmista vastinetta. Toinenkin hieman vastaava vaihto on vireillä, mutta sentään puuttuvat kolme korttia ovat sellaisia, joita olen suunnitellut viime syksystä asti. Tarkoitus on tehdä sarja vanhoja valokuvia.

1 kommentti: