tiistai 15. toukokuuta 2012

Linkkejä aiheesta kirjat ja kirjoittaminen

Pöytälaatikko on luovan kirjoittamisen harrastajille suunnattu foorumi, joka ei ole rajattu lajityypin mukaan. Valitettavan hiljainen tällä hetkellä, mutta toivottavasti keskustelu vielä vilkastuu!

The Literature Network Forums on foorumi klassikkokirjallisuuden ja kirjoittamisen harrastajille. Varsin aktiivinen, mutta englanniksi. Aktiivisuus myös riippuu palstasta, joita on monia.

Scifi/fantasia/spefi -harrastajille löytyy foorumit Risingshadow ja Netticolosseum.

Olen yrittänyt löytää sosiaalista toimintaa kirjoittamiseen liittyen, mutta tuntuu olevan melko pienen piirin juttu netissä, vaikka pöytälaatikkokirjailijoita varmasti on enemmänkin. Olisi kiva tavata elävässä elämässä ja vaihtaa kokemuksia myös ihan kasvotusten, mutta se lienee mahdollista lähinnä kursseilla. Valitettavasti työväenopistossa tarjotaan proosan kirjoittamista harvakseltaan. Oriveden opiston kesäkurssilta on hyviä muistoja, mutta sinne lähtöön suurin este on raha, eli sen puute - pakko tehdä valintoja.

Onneksi sentään omassa kodissa voi vaikka joka päivä keskustella aiheesta "livenä" niin paljon kuin sielu sietää.;) En silti usko, että tulisin koskaan kirjoittamaan Jussin kanssa yhdessä mitään, vaikka mistäpä tuon tietää. Minä voisin kirjoittaa dialogin ja Jussi muun tekstin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti