maanantai 16. huhtikuuta 2012

Sananvapaus, osa 2

Venäjällä Pietarin uuden homoseksuaalisen propagandan kieltävän lain nojalla on vangittu heteroseksuaalinen perheenisä syystä, että hän mielenosoituksessa kantoi homojen oikeuksia kannattavaa kylttiä.

Putinille suunnatun vetoomuksen voi (englanniksi) allekirjoittaa täältä.

Itse kirjoitin juuri romaanin kakkosversion sivulle 45 "homoseksuaalista propagandaa", mutta toki tarina on muutenkin epäilyttävä.;) Onneksi Suomessa ei tarvitse taistella näin perustavanlaatuisten oikeuksien puolesta - ainakaan tällä hetkellä. Historia ei koskaan ole eteenpäin kulkeva edistysjana, vaikka siltä se yleensä halutaan saada kuulostamaan. Ajatellaan nyt vaikka fundamentalismin leviämistä islamilaisissa maissa tai muslimien ja juutalaisten suhdetta. Takana loistava menneisyys, vaikkei tietysti ongelmaton sekään.

Tämä merkintä on samalla tiedotus siitä, että täällä ollaan ja pysytään, vaikkei päivityksiä hetkeen ilmaantuisi.;) Kirjoitusvire on taas päällä. Tekstiä on nyt lukenut Jussin lisäksi kaksi muuta ihmistä ja vastaanotto on ollut hyvä.=) Tarinan kaarella mennään vasta ensimmäistä neljännestä, joten ihan äkkiä tämä ei valmistu. Hommia on muutenkin rästissä, joten olisin kiitollinen, jos jonain päivänä oppisin yhdistämään kirjoitusflown ja arkielämän.

EDIT: mieltään osoittaneen miehen tuomiota lykätty, oikeus tutkii vain syytettä viranomaisen vastustamisesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti