torstai 5. huhtikuuta 2012

ATC Toiseuttamislauseita

Lauseita, joilla muodostetaan ihmisryhmiä ja suljetaan toisia niiden ulkopuolelle. Ulkopuolinen on se joku Toinen, vaikkei ehkä tuo asiaa lainkaan esille. Myönnän itsekin näihin syyllistyneeni. Hyvä ystäväni totesi kritisoidessani sähköveistä turhakkeeksi, että hänen reumasairaalle äidilleen sähköveitsi on välttämätön. Onneksi on ihmisiä, jotka tarvittaessa osaavat näyttää sen toisen todellisuuden.;)

Tätä kirjoittaessani muistan taas senkin, että pitäisi tarjota yhtä lailla blogini lukijoille käännöksiä englannista suomeen kuin vaikka ranskasta. Helposti tällaiset asiat pääsevät unohtumaan, kun itse on tottunut jotain kieltä käyttämään.

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!:)

Vaikka tämän kevään tunnelmabiisinä olen tykästynyt Thomas Fersenin Punaiseen, Manu Chaon letkeästä tykkäämisbiisistä ei voi silti olla tykkäämättä joka vuosi.;) Siinä sanat menevät suurin piirtein: "Tykkään merestä, tykkään sinusta, tykkään vuorista, tykkään sinusta, tykkään sateesta, tykkään sinusta, jne." Tietty tykätään myös tuhmemmista jutuista.;) Hyviä fiiliksiä itse kullekin lukijalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti