maanantai 4. kesäkuuta 2012

Xena-koira vauhdissa


 
Heinäkuun alussa 13v. täyttävä Xena on edelleen vaikea kuvattava.;) Leikin uuden kamerani kanssa, päädyin Canon PowerShot S100:aan, koska se kulkee mukana käsilaukussa toisin kuin järkkäri. Oli todennäköisesti myös pakettihinnaltaan halvempi.

Lily, jonka sydänkohtaus oli lähestulkoon viedä keväällä, on nyt 14v. täytettyään jälleen oma pirteä itsensä. Rautaisia pieniä.:)

2 kommenttia:

 1. Voi miten söötti Xena! Viimeisin mäyrikseni eli 16 v, joten Xenalla on kyllä vielä vuosia:)Minun pitäisi uusia kamerani, kun kaikkia kortteja ei voi skannata (en juuri muuten paljoa kuvaa). Olisiko tuo uusi kamerasi hyvä siihen tarkoitukseen? Minulla on Canonin skanneri ja olen tyytyväinen merkkiin. Mitä tarkoitat pakettihinnalla? Mitä maksoi, voiko kysyä? Näyttää kuvaavan tosi tarkasti (omenapuun kukka), joten lähikuvat ainakin hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis: kiitos taas kommentista!:) Samoin näiden koirien vanha kaveri eli hieman vaille 18-vuotiaaksi, lopetettiin hiljattain mentyään liian heikkoon kuntoon. Toivottavasti Xenalla tosiaan on vuosia edessä.:) Lilylle ei eläinlääkäri aikoinaan antanut eliniänodotetta kuin 2-3 vuotta, joka on nyt kulunut. Näin siis kun cushingin tauti todettiin. Se on käynyt sydämen päälle myös.

   Itse asiassa ne omenakuvat ja muut kukat otin vielä vanhalla kameralla, eli Canon PowerShot A520. Se hankittiin vuonna 2005 kaiketi, on edelleen ihan hyvä peli, mutta tämä uusi on parempi. Jussi myös halusi itselleen kameran, koska tosi harvoin on päässyt vuosien aikana muuta kuin malliksi kuvaan.;)

   Rajalan sivuilla kamera + siihen liittyvät pakettitarjoukset. Päädyimme tuohon 509 € maksaneeseen pakettiin, joka sisältää kameran, kotelon, vara-akun ja muistikortin.

   Poista