sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Luova Luola BlogilistalleLuova Luola löytyy nyt Blogilistalta!

2 kommenttia:

 1. Pirtsakan näköistä täällä :)
  Hienot nuo atc-kortit joita olet jo ehtinyt päivittää tänne :)

  Onnea ja menestystä uudelle blogille!

  -Anna (AnnaManna)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!:)

  Mulla on digikamerassa ja kännykässä kuvia, joita olisi tarkoitus laittaa tänne. Mutta kamera ja usb-johto on vielä muuton jäljiltä jossain teillä tietymättömillä.;) Pari digiskräppileiskaa odottaa tässä koneella, että saan tekijänoikeustiedot kirjattua kaikista paikoista, joista olen ilmaisgrafiikoita niihin ottanut.

  Toivottavasti helmikuun aikana saisin näitä tänne blogiin päivitettyä. Ja tietysti voisin skannata aiemmin tehtyjä ATC:tä. Joten päivityksiä on tiedossa, kaikki vain on viivästynyt sairasteluiden takia. Myös muuttotavaroiden järjestely.

  Jussi on viime aikoina lähinnä vain lukenut, mutta hänellä on työn alla ainakin pari skräppileiskaa (ei digi) ja yksi neulottu kaulahuivi. Minä nyt muutenkin olen enempi se meidän "nettivastaava".;) Mistä puheen ollen pitäisi myös päivittää meidän kotisivuille uusi ulkoasu, joka on ollut valmiina jo jonkin aikaa. En vain ole ehtinyt/jaksanut siirtää sisältöä siihen.

  Tämä kaikki näin yleisesti tiedotteena kaikille lukijoille.;) Ensin etsittiin asuntoa, sitten löydettiin etsimämme ja pantiin oma vanha myyntiin. Tehtiin vaikka mitä suunnitelmia, kilpailutettiin urakoitsijoita, toteutettiin remonttia, tehtiin muuttoa vähitellen, asuttiin vanhempieni luona lopulta paljon pidempään kuin oli tarkoitus (remontti vie aina tuplasti niin paljon aikaa ja rahaa kuin oli budjetoitu, sanoo kansanviisaus). Oltiin uuteen kotiin päästyä täysin poikki ja levättiin. Kun oli levätty, sairastuin. Ensin flunssaan tms. ja sitten tuli näitä vakavia allergiaoireita, jotka onkin kestäneet tähän asti ja kestää näemmä vieläkin. Mutta positiivisella mielellä edetään kevättä kohti.:)

  VastaaPoista